Kremerslei 23
2570 Duffel
Tel/Fax : 015/63.35.67
GSM : 0475/95.89.87
E-Mail :
info@paul-aerts.be

   

Home - Gyproc - Glazen Deuren en Binnendeuren - Keukens & Kasten - Contact

  

 

 

GYPROC

Het werken met gyproc biedt een enorme waaier aan mogelijkheden. Elke ruimte in een huis kan perfect afgewerkt of gemoderniseerd worden door het gebruik van gyproc voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds.
Wenst U een gebogen wand, een niveauverschil in uw plafond, ingebouwde spots of gyproc in uw badkamer? Geen probleem, met gyproc is alles mogelijk. gyproc komt evengoed tot zijn recht in een strak, modern interieur als in een klassieke, rustige omgeving.
Onze grote troef op dit gebied is de afwerking van uw zolder, die we volledig naar uw wens, of gesteund door ons advies, omtoveren tot een ruimte die optimaal benut kan worden.
Op de foto's kan U met eigen ogen zien hoe we van een saaie zolder, een waar paradijs maken voor uw kinderen. Het plaatsen van Velux-ramen, isoleren van het dak, uitbekleden met gyproc, het plaatsen van de scheidingswanden en voorzetwanden, plaatsen van parket, ... valt allemaal binnen mijn capaciteiten. Dit project werd van A tot Z door mezelf gerealiseerd en is, zoals steeds, tot in de perfectie afgewerkt.
Niet overtuigd? Ik nodig U uit om een kijkje te komen nemen.

 

   

 

www.paul-aerts.be

info@paul-aerts.be